November 24, 2020

VA RECOMAND

CARTI RECOMANDATE

Deoarece multi dintre elevii mei, dintre prieteni sau dintre persoanele cu care discut despre yoga ma roaga sa le recomand literatura pe acest subiect, regasesti mai jos o parte din cartile de yoga care mi-au marcat calatoria pe acest drum si la care ma intorc constant cu bucurie in suflet:

 

NUTRITIE

Si pentru ca yoga te transforma si te invata sa regasesti si sa pastrezi echilibrul in viata, si pentru ca alimentatia este o parte integranta din viata in general si din viata mea in mod particular, pe masura ce am evoluat ca yogina, am evoluat si ca mama-sotie-bucatar. Gatitul este una dintre pasiunile mele. Sunt ovo-lacto-vegetariana si studiez si ma educ in permanenta in privinta alimentatiei si a efectelor ei asupra bunastarii corpului si mintii.

Mai jos sunt o parte din cartile pe care le-am studiat pe subiectul nutritiei si pe care ti le recomand:

Toate aceste carti si multe altele, impreuna cu nenumarate materiale pe care nu am posibilitatea sa le citez aici, au contribuit la trasformarea mea inceata si sigura in omul care sunt acum. Dar, cum spune Sri.K.Pattabhi Jois, mai presus de toate “Yoga este 99% practica si 1% teorie”. Asa ca, inainte de toate va recomand sa incepeti sa practicati, iar restul va veni de la sine.