November 24, 2020

Termeni si conditii

stelutaleu.ro este un site cu  informatii, sfaturi si produse pentru un stil de viata sanatos. Vei gasi aici informatii referitoare la practica yoga, retete vegetariene sanatoase, deserturi raw vegane, precum si sfaturi, informatii si produse pentru cei care doresc sa duca o viata sanatoasa si echilibrata.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

NOTIFICARE

Site-ul stelutaleu.ro poate contine link-uri afiliate. Link-urile afiliate reprezinta un model de marketing in urma caruia stelutaleu.ro va primi un comision pentru recomandarea produselor sau serviciilor promovate prin intermediul acestor link-uri.

TERMENI SI CONDITII

Proprietatea intelectuala

Toate informatiile de pe acest site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – sunt proprietatea stelutaleu.ro si a partenerilor sai, daca nu se specifica altfel, si sunt protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Toate pozele si materialele de pe acest site pot fi folosite in scop non-comercial doar cu acordul prealabil si cu precizarea sursei originale.

stelutaleu.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal pe site (informare, efectuarea de comenzi online), si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor stelutaleu.ro fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre stelutaleu.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atata timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru stelutaleu.ro sau oricaruia dintre partenerii site-ului, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Pentru orice problema legata de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa contact@stelutaleu.ro

 Comentariile utilizatorilor pe site-ul ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul stelutaleu.ro pot face comentarii la adresa informatiilor, retetelor si produselor oferite. Echipa stelutaleu.ro isi rezerva dreptul de a selecta si aproba comentariile care vor fi afisate, eliminand materialele cu caracter ilegal, obscene, ofensatoriu sau de orice alta natura, care pot dauna imaginii si intereselor site-ului.

Site-ul stelutaleu.ro nu va putea fi considerat responsabili si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii.

 Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul ro

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului stelutaleu.ro este voluntara si implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, iar utilizatorul se poate dezabona oricand urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Toate mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea.

 Politica de confidentialitate

stelutaleu.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

stelutaleu.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si Ordonanta nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Orice solicitare referitoare la refuzul utilizarii si prelucrarii datelor personale in scopuri comerciale sau trimterii de informari poate fi facuta in scris pe adresa de mail: contact@stelutaleu.ro.